Goede wijn komt uit het hart

Trouw aan het motto "the proof of the pudding is in the eating", begon ik al aan het begin van mijn studie internationaal wijnmanagement alle geleerde theorie in praktijk te brengen.

Citaten

Volgens het motto „The proof of the pudding is in the eating“ begon ik meteen aan het begin van mijn studie internationale wijnhandel alle theorie die ik had geleerd in praktijk te brengen. Mijn praktijkproject bestond uit acht rijen riesling die ik zelf verbouwde - gewoon om dingen uit te proberen. De wijngaard op de steile helling was niet in de beste staat en vergde veel werkuren. Maar het was het waard: zelfstandig in de wijngaard werken, je eigen beslissingen nemen en dan je eigen product maken is gewoon geweldig – en kan door geen enkele theorie worden vervangen.

<p <p>Ik genoot vooral van het feit dat ik de wijngaard exclusief met mijn vriendinnen las, vandaar dat het intern nog steeds "vrouwenwijn" wordt genoemd. Officieel draagt het etiket nu de naam "From the heart". Omdat het niet alleen mijn hart en ziel bevat, maar ook veel vriendschap – het werd gewoon graag geholpen vanuit het hart.

Okay, we hebben maar zo'n twee uur gelezen, en net zo lang koffie gedronken, taart gegeten en gekletst in de wijngaard. Maar het was een geweldige dag en toen we na afloop met de druiven naar huis reden met de gedachte dat we hier het hele jaar hadden gewerkt, was dat een onbeschrijfelijk gevoel. Alleen daarom al ben ik tot op de dag van vandaag bijzonder trots op mijn eerste eigen wijn.</p

Neem contact op met